08 enero 2009

InfoBòbila 1 | Cartellera Noir


BIBLIOTECA LA BÒBILA.


Fons especial de gènere negre i policíac



Cartellera Noir es un nou bloc creat per la Biblioteca la Bòbila, que recull cartells i programes de ma de festivals, exposicions, jornades, concerts, cicles de cinema, conferències, etc., al voltant del gènere negre i policíac.
Un material efímer que intentarem recollir en aquest bloc amb dos objectius: mantenir informats els amants del gènere negre sobre els esdeveniments que tindran lloc, i emmagatzemar la producció gràfica de la difusió del gènere que, sovint, és introbable poc temps després d'haver tingut lloc l'esdeveniment.
Volem recollir tot el que tingui a veure amb la difusió del gènere negre de l'Estat espanyol i, eventualment, algunes activitats puntuals que es refereixin al gènere negre català i espanyol, i que tenen lloc en altres països.
Us agraïrem ens feu arribar imatges de cartells i programes de ma passats, per tal d'anar completant aquesta visió del panorama de la difusió del gènere negre i policíac, i ens feu arribar també imatges de les activitats que programeu.


Cartellera Noir es un nuevo blog creado por la Biblioteca la Bòbila, que recoge carteles y programas de mano de festivales, exposiciones, jornadas, conciertos, ciclos de cine, conferencias, etc., en torno al género negro y policiaco.
Un material efímero que intentaremos recoger en este blog con dos objetivos: mantener informados a los amantes del género negro sobre los eventos que tendrán lugar, y almacenar la producción gráfica de la difusión del género que, a menudo, es inencontrable poco tiempo después de haber tenido lugar el evento.
Queremos recoger todo lo que tenga que ver con la difusión del género negro del Estado español y, eventualmente, algunas actividades puntuales que se refieran al género negro catalán y español, y que tienen lugar en otros paises.
Os agradeceremos nos hagais llegar imágenes de carteles y programas de mano pasados, para ir completando esta visión del panorama de la difusión del género negro y policiaco, y nos hagais llegar también imágenes de las actividades que programeis.



La programació d'activitats de gènere negre i policíac a la web


La programación de actividades de género negro y policiaco en la web


Esperem les vostres aportacions


Esperamos vuestras aportaciones


Jordi Canal
Biblioteca la Bòbila
Pl. de la Bòbila, 1
08906 L'Hospitalet
Tel. 934 807 438

No hay comentarios: